Werken bij Rent a Butler

Wil je werken op feesten en partijen waar altijd een gezellige sfeer hangt?
Houd jij niet van stil zitten, maar heb je weet van aanpakken?
Dan kan Rent A Butler jou goed gebruiken!

Je zult aan de slag gaan bij zeer uiteenlopende toppers in de horeca door het hele land. Zo sta je plots op een internationale beurs, een informele bruiloft of bij een zenuwslopende voetbalwedstrijd om daar de gastvrije ontvangst te verzorgen. Je werkagenda is geheel naar eigen zin in te vullen. Wanneer je op zoek bent naar een paar uur werk per week of juist full time aan de slag wilt; er is altijd wel een project dat in jouw drukke schema past!

Klik hier om direct te solliciteren of bekijk hier het vacatureoverzicht! Voor meer informatie kun je voor Rotterdam bellen naar 010-4115141 of voor Amsterdam naar 020-2613813.

HORECA TRAININGEN

Een klassieke butler weet wat hij moet doen voordat het hem gevraagd is. Dit inzicht in de horeca ontstaat na jarenlange ervaring op de werkvloer. Bij Rent A Butler hoeft je daarentegen niet jaren op cursus te gaan, maar wordt je in korte tijd klaargestoomd om volledig in de bediening mee te kunnen draaien.

Wij verzorgen horeca trainingen zodat je over de juiste basiskennis beschik. Een tweetal aan basistrainingen zijn voor iedereen verplicht en daarnaast is je kennis uit te breiden met een cocktail workshop, barista training, een oestertraining of een ontbijt- en dinertraining. Bovendien zijn er ook trainingsmodules tot kundig gastheerschap of tot hostess.

SOLLICITEREN

Wat verwachten wij van jou?
Een representatieve en sociale werkhouding,
Je hebt passie voor de horeca en straalt dit ook uit,
Je bent bereid jezelf te ontwikkelen op de werkvloer en tijdens de verschillende horecatrainingen,
Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig aan de slag.

Wat kun je van ons verwachten?
Een flexibele werkagenda,
Een goed uurloon,
Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf,
Extra trainingen met o.a. oestertrainingen, baristatrainingen etc,
Een groot, gezellig team aan collega’s,
Maandelijkse borrels,

En… werk! Veel werk!

Klik hier om een open sollicitatie te doen of bekijk hier het vacatureoverzicht! Voor meer informatie kun je voor Rotterdam bellen naar 010-411 51 41 of voor Amsterdam naar 020-261 38 13.

FAQ

Ik weet nooit lang van tevoren wanneer ik beschikbaar ben. Kan ik me dan toch inschrijven?

Jazeker, het is heel simpel.
Zodra bij jou bekend is welke dagen je wel of niet zou kunnen werken, geef je dit aan in je online agenda. Voor de dagen dat je wel beschikbaar bent gaan wij voor jou op zoek naar een leuk project. Natuurlijk ben jij altijd degene die uiteindelijk bepaalt wanneer en hoeveel je werkt.

Ik heb nog niet veel horeca-ervaring. Is dat een bezwaar?

Voordat je door ons de werkvloer wordt opgestuurd, ga je op training. Hier brengen we je alle basiskennis en vaardigheden bij die je nodig zult hebben als butler. Bovendien is bij ieder project een projectbegeleider aanwezig die de contacten met de opdrachtgever onderhoudt en jou vervolgens zal aansturen waar nodig is.

Hoe kom ik op de locatie van de werkplek?

Onze bedrijfsauto’s zorgen ervoor dat jij zonder problemen op de werklocatie arriveert. Wanneer dit niet mogelijk is, is het openbaar vervoer altijd een goed alternatief.

Wat is mijn uurloon en wanneer krijg ik uitbetaald?

Het personeel van Rent A Butler verdient een zeer goed uurloon. Dit is leeftijdsgebonden, dus neem voor het exacte uurloon contact op met Rent A Butler Projectbureau. Eens per maand, rond de 15e van de maand, ontvang jij je salaris op bank- of girorekening.

Ik zie dat jullie 2 locaties hebben, voor welke locatie ga ik werken?

Uiteindelijk werk je voor het bedrijf Rent A Butler. We hebben 2 kantoren, maar proberen om gezamenlijk 1 bedrijf te houden. Er is natuurlijk wel onderscheid in door wie je ingepland wordt, en waar je verzameld voor de opdrachten.

Kom je uit Rotterdam, of omgeving Rotterdam, dan werk je vooral in de omgeving Rotterdam en zul je altijd hier op kantoor verzamelen. Kom je uit Amsterdam, of omgeving Amsterdam, dan werk je vooral in de omgeving Amsterdam en zul je hier op kantoor verzamelen! Er is daarom ook een verschil met in welke pool je terecht komt, Rotterdam komt in de pool Rotterdam en Amsterdam in de pool Amsterdam!