Maarten Kleijn nieuwe drijvende kracht achter koksdivisie bij Rent a Butler | &CO

Rotterdam 4-2-2019,

Wij zijn zeer verheugd u te kunnen berichten dat per direct Maarten Kleijn de koksdivisie van Rent a Butler / &CO komt versterken. Maarten Kleijn heeft in de afgelopen decennia bewezen een autoriteit te zijn op het gebied van uitzenden en detacheren van koks. Hij beschikt dan ook over een uitgebreide expertise en een groot netwerk voor wat betreft ervaren koks en heeft daarnaast ook inzicht
in aankomend talent.

Rent a Butler / &CO speelt in op de behoefte van jongeren om al tijdens hun studie een mooie verdienste te hebben en werkervaring in de horeca op te doen. Jongeren gaan langer naar school of universiteit en beginnen op latere leef­tijd met hun eerste ‘echte’ baan en maken ook later promotie. Horecabedrijven kampen door een lage instroom van talent met een ernstig personeelstekort welke naar verwachting nog enkele jaren zal aanhouden.

Met de komst van Maarten Kleijn beoogt Rent a Butler / &CO haar opdrachtgevers nu ook te kunnen voorzien van flexibel inzetbare koks.

Heeft u per direct of op middellange termijn behoefte aan tijdelijke of vaste koks? Neemt u dan graag contact op met Maarten Kleijn via 010-4115141 of 0627838858.

Actueel

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.