Kerstdrukte verwacht

Kerstdrukte op komst: Rent a Butler staat klaar

De reserveringen voor de kerst bij restaurants in de regio Rotterdam rijzen nu al de pan uit. Uit een inventarisatie van het AD blijkt dat mensen die uit eten willen met de feestdagen snel hun plaatsen moeten regelen. Mocht u tijdens de kerstdrukte nog behoefte hebben aan kanjers op de werkvloer, dan kan Rent a Butler u voorzien van hardwerkende krachten, die de feestdagen extra fonkelend maken!

Bij Het Perceel in Capelle aan den IJssel, in het bezit van een Michelinster, is een maand voor kerst al geen plekje meer te krijgen. De horecagelegenheid organiseert daarom een aanvullende mogelijkheid om te lunchen in kerstsfeer op zondag 24 december. Ook Werelds in Oud-Beijerland zit met de kerst al propvol. Volgens de eigenaar ging het met de reserveringen sneller dan ooit.

Meer te besteden

Iris Wulffraat van de Rotterdamse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland staat er niet echt van te kijken. Ze vertelt in het AD: “Je merkt aan alles dat het borrelt. Mensen hebben weer meer geld te besteden, de economie is aangetrokken. Omdat de kerstdagen dit jaar op maandag en dinsdag vallen, verwacht ik veel toeristen, die een lang weekend naar Rotterdam komen. Het is de komende tijd alle hens aan dek voor de horeca.

Kerstdrukte verwacht? Schakel ons in

Als u extra personeel met de feestdagen nodig heeft om te zorgen dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, kunt u ons van Rent a Butler inschakelen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van goed opgeleid personeel, dat van de hoed en de rand weet. Wij leveren maatwerk, dus wat uw wensen ook zijn: wij bieden het. Zo komt u niet in de kou te staan in een periode waarin uw bedrijf een uitmuntende prestatie moet leveren. Met personeel van Rent a Butler beleeft iedereen die in uw bedrijf wil komen genieten, een onvergetelijke kerst!

Actueel, Horeca Rotterdam

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.